Varikosette – Krema za vene

Ključni uzrok pojave proširenih vena je nepravilan rad venskih sudova. Stvar je u tome da se proširenje javlja samo u venskim sudovima, tj. sudovima kroz koje teče krv odozdo prema gore.  Venska krv uzima “istrošene” materijale kože i mišića, prolazi kroz površne vene i ide u tzv. komunikativne (vezivne) vene. Zovu se tako iz razloga što povezuju površne vene sa dubokim venama. U tim komunikativnim venama postoje sudovi koji ispuštaju krv iz površnih vena i ne dozvoljavaju joj da se vrati. 

proširene vene

Zato je i razvijena krema Varikosette.

Snaga Varicosette kreme je u njenim jedinstvenim sastojcima koji sadrže sve što je potrebno za efikasno lečenje proširenih vena. Koži nogu vraća lepotu i zdravlje!

Jednostavno je uveriti se da je ova krema zaista efikasna!

Redovna primena ovog proizvoda tokom 1,5 nedelje doprinosi prvim vidljivim smanjenjima znakova varikoziteta. Ona hrani i tonira vašu kožu, pomaže zarastanje malih pukotina i oštećenja.

Dakle, možemo da kažemo da je stalna upotreba kreme najbolji način da sprečite pojavu i izlečite proširene vene!

Efikasnost i brzo dejstvo se postižu zahvaljujući prirodnim sastojcima Varikosette kreme. Krema je prošla sva potrebna laboratorijska istraživanja i dokazano je da je potpuno sigurna za upotrebu. Hiljade pozitivnih utisaka širom sveta potvrđuju garanciju rezultata!

Sada su lepota i zdravlje vaših nogu pod zaštitom prirodnih sastojaka kreme Varikosette.

varikosette
Prilično velik broj predstavnica lepšeg pola (i neki muškarci) su dobro upoznati sa osećajem težine i bolova u nogama. Uglavnom, lekara posete tek kada je bolest uznapredovala i znaci varikozitet su itekako vidljivi. Kao i svaki lekar, verujem da je prevencija najbolji način lečenja bolesti. Zato svojim pacijentima uvek preporučujem Varicosette kremu. Radi izvanredan posao uklanjajući vidljive znake varikoziteta i sprečava napredak bolesti. Varikosette krema brzo i lako uklanja osećaj umora u nogama, daje im lakoću i snagu na kraju radnog dana.
Jovana Aleksić
Lekar
Efikasnost 100%
Bezbednost 100%