PuriWhite

OSMEH KOJI ZASLUŽUJE PAŽNJU

RUSKA STOMATOLOGIJA ZA VAS

  • Prirodni sastojci
  • Brzo vidljivi efekti
  • Savršen osećaj
  • Prvi rezultat nakon 3 dana

NEVEROVATNO REŠENJE SA POTPUNO PRIRODNIM SASTOJCIMA

PURI WHITE sadrži 3 važna sastojka koja će Vaše zube učiniti lepim i blistavo belim, a istovremeno pružiti neverovatan osećaj prijatnosti u Vašim ustima.

Aktivni ugalj

Mnogi se pitaju zbog čega je upotreba aktinog uglja važna za celokupan organizam čoveka. Aktivni ugalj predstavlja jedan od važnih sastojaka za detoksikaciju, ubija mikroorganizme na Vašoj zubnoj gleđi, i potpomaže uklanjanju plaka. Bizarno je da je on crn, a potpomaže izbeljivanju zuba. Površina aktivnog uglja je negativno naelektrisana, za razliku od toksina u Vašim ustima i zubnoj gleđi koji su pozitivno naelektrisani. On štetne materije praktično lepi na svoju površinu. Dovoljno je samo da isperete Vaša usta običnom vodom, i odstranićete nepoželjne elemente iz Vaših usta.

Soda bikarbona

Ako se pitate kako se ukljanjaju tamne mrlje sa Vaših zuba uzrokovane konzumiranjem kafe, čajeva, sokova i pušenjem cigareta, onda je soda bikarbona pravi odgovor za Vas. Kombinacija sode sa vodom dovodi do efekta oslobađanja slobodnih radikala koji razgrađuju molekule koji su uzrok tamnim mrljama na zubima. Isto tako pomaže uklanjanju neprijatnog zadaha u ustima. Pored aktivnog uglja, soda bikarbona takođe predstavlja jednog od glavnih aktera uklanjanja plaka sa zubne gleđi što usporava proces paradentoze.

Limun

I naravno, treći musketar - limun. Limunska kiselina predstavlja nezaobilazni faktor u izbeljivanju zuba. Limun sa svojim bogatstvom C vitamina i minerala utiče na razgrađivanje kamenca i uklanjanje zubnog plaka. Puri White ima dobar sklad limunske kiseline u svojoj formuli, dovoljno za rešavanje problema sa tamnim mrljama, pri čemu ne dovodi do oštećenja zubne gleđi.

Zašto je PuriWhite tako delotvoran?

Puriwhite - sredstvo za izbeljivanje zuba
Otklanjanje tamnih mrlja
Brzo do savršenog osmeha
Belina vaših zuba
Eliminisanje neprijatnih zadaha
Ušteda novca

Način upotrebe

  • Jedno pakovanje sadrži 30 kesica
  • 1 kesica = 1 dan
  • Kesicu koristiti ujutru i uveče uz pastu za zube
  • Isprati vodom

Donesi pravu odluku i uveri se koliko je osmeh bitan!

Uz 30% popusta do kraja nedelje!

SADA ZA 3410RSD

+240RSD dostava

Vaše Ime
Vaš broj