Pure gold krema sa kavijarom

Kada se osvrnemo na prošlost, konktreno na stari Egpat, Japan i Kinu, vidimo da odlične rezulate u tretiranju kože i kožnih oboljenja daju kreme i eliksiri zasnovani na prirodnoj bazi. Jedna od njih je kombinacija kavijara i čestica zlata. Znamo da kraljica Kleopatra i pripadnici dinastije Ming su koristili zlato za zaštitu i čišćenje kože. Kakvu ulogu u svemu tome ima kavijar je otkriveno kasnije, tj. kada je jedna novinarka prolazila pored nekog sela u Japanu, i videla meštane kako prave kavijar od riblje ikre. Njihove ruke su bile glatke, nežne i sjajne. Odmah je prenela tu informaciju jednom rukovodiocu farmaceutske kompanije koji nije gubio vreme, nego se odmah bacio na istraživanje. Kavijar i čestice zlata daju vrhunske rezultate u tretiranju kože. Tako je nastala PURE GOLD krema, koja je ubrzo počela da dominira na tržištu.

Pure Gold krema

Potpuno prirodan eliksir nastao kao kombinacija zlatnih čestica i kavijara, koji vrše antioksidaciju i regeneraciju Vaše kože. Jedan od glavnih zadataka je uklanjanje masnoće i regeneracija pora kože, kao i njihovo zatvaranje i otklanjanje prljavštine i štetnih toksina.

Sastav kreme

ČESTICE ZLATA

Najskuplji metal na tržištu koji obožavaju ljudi širom sveta. U starim kulturama, zlato je bilo božanski dar. Ono što ga još karakteriše jesu njegova antibakterijska svojstva, protivupalna dejstva u zaštiti protiv UV zračenja, obnavlja i usporava trošenje kolagena, stimuliše oporavak ćelija kože. Zlato je zaduženo takođe za inhibiciju mladolikog izgleda, zategnutosti kože, pomaže transportu kiseonika direktno u kožu, stimuliše linfnu drenažu i cirkulaciju krvi.

KAVIJAR

Savremena kozmetika koristi kavijar za preventivno delovanje na pojavu bora, za revitalizaciju i ishranu kože, za uspostavljanje hidropolidne ravnoteže, za dubinsko čišćenje pora, za izglađivanje mikroreljefa epiderma, aktivira stvaranje kolagena i elastina u koži. PURE GOLD sadrži visoku koncentraciju kavijara, što je veoma pogodno sa zreliju, suvu i strasom ugroženu kožu. Tako Vaša koža dobija sve što je potrebno odjednom.

pure gold krema

Cena:

0
Dinara