Nutrivix

ŽELITE DA SE REŠITE SUVIŠNIH KILOGRAMA?

RUSKOM FARMACIJOM DO VITKE LINIJE

Miss Srbije - Sara Miletić
  • 100% prirodno

  • Bez nuspojava

  • Jednostavno za korišćenje

  • Rezultat za 14 dana
Nutrivix - Sredstvo za mršavljenje

Sve što treba da znate o Nutrivix-u

Glavni sastojci Nutrivix-a su zeleni čaj i ekstrakt artičoke. Nutrivix ne radi ništa drugo, već samo stimuliše prirodne procese u telu koji ubrzavaju metabolizam. Na sasvim prirodan način potpomaže brže oslobadjanje suvišnih šećera pre nego što postanu masti. Dodatni enzimi Nutrivix-a su sena, klisina i listovi breze, koji pomažu probavi tako što deluju kao katalizatori za razgradjivanje već postojećih masnih naslaga u telu. Kombinacija ovih sastojaka obezbedjuje efikasan proces mršavljenja. Ovaj poseban dodatak ishrani i njegovo jednostavno delovanje je tajna Nutrivix-a.

Zašto je Nutrivix tako delotvoran?

Ubrzava metabolizam
Sagoreva masti
Oslobadja energiju
Vrši detoksikaciju
Smanjuje apetit

Jedno pakovanje sadrži 30 kapsula po 500mg. Koristi se 2 puta dnevno izmedju obroka. Minimalno trajanje pakovanja 2 nedelje. 

PAŽNJA!

BROJ PREOSTALIH PAKOVANJA

0

Uz 30% popusta do kraja nedelje!

Sada za 3350RSD

+240RSD dostava

Najbolji proizvod za mršavljenje!

5/5

Reklame ne lažu. Nutrivix mi je pomogao da smršam. U trudnoći sam se ugojila 18 kg. Nakon dojenja izgubila sam 7 kg. Ostalo mi je još 11 kg koje sam skinula uz pomoć ovih kapsula za samo 2,5 nedelje. Pored toga, ne samo da sam smršala nego mi je i koža mnogo zategnutija, više nema ni malih strija (velike su, nažalost, još uvek tu). U svakom slučaju, sada izgledam mnogo bolje nego pre trudnoće, sve to zahvaljujući Nutrivixu! 

Koristi se baš lako. Samo popijte jednu ili dve kapsule dnevno i možete da radite vaše redovne poslove. Cena mu je vrlo povoljna. Nutrivix mi je pomogao da smršam, pomogao je mojoj mami i najboljoj drugarici.

Imajte na umu da vam neće biti dovoljno jedno pakovanje ako ste mnogo gojazni (imate više od 100 kg). 1 pakovanje je dovoljno za 1 tretman. Tek nakon 4. tretmana sam se vratila u formu. Sada imam 64kg a imala sam 96kg. 

Uveri se i sama zašto je Nutrivix tako delotvoran​!

Vaše Ime
Vaš broj