Goji krema

Goji Cream je jedinstvena krema za borbu protiv prvih znakova starenja kože. Patentirana formula Goji kreme može da se koristi na bilo kojem tipu kože. Ona štiti kožu od štetnog UV zraka, prirodno uklanja bore i ubrzava regeneraciju ćelija epiderma.

Zbog čega su opasne bore?

Bore – vidljivi nabori na koži koji se javljaju kao rezultat prekomerne aktivnosti mišića lica, gubitka elastičnosti, tonus kao i iz drugih razloga. Elastičnost kože Vam daju vlakana kolagena koji se nalaze u dermisu i molekuli hijaluronske kiseline koja se nalazi među njima.

Bore pokrivaju krvne sudove i čine prepreke za cirkulaciju krvi i limfe u koži. Koža ne dobija kiseonik, a tu su i nove bore, a stare bore postaju još dublje. Ako se sa tim ništa ne radi, proces će biti nepovratan.

Načini borbe sa borama: kreme, maske, inekcije Botox, hemijski piling i plastične operacije. Posljednje tri metode se smatraju najopasnijim.

goji cream

Goji Cream sadrži prirodne sastojke patentirane specijalno za kompaniju Hendel.


Sadrži do 7 puta više vitamina i minerala nego slični proizvodi. Inovativna formula za  borbu protiv izumrlih stanica kože je obogaćena PP faktorom i B-karotenom koji sprečava starenje kože. Krema stimuliše  aktivnu regeneraciju ćelija, koža dobija neophodnu ishranu i zadržava svoju prirodnu boju.

Goji cream efekti

  • Poseduje različite sastojke koji štite od ultraljubičastih zraka i oporavljajuće biološki aktivne elemente za obnavljanje ćelija kože.

  • Pomaže u sprečavanju pojavljivanja bora, uz pomoć obogaćivanja kože lica i vrata širokim kompleksom vitamina, minerala i aminokiselina.

  • Aktivira prirodno stvaranje kolagena u dubljim slojevima kože. Godži krema vraća elastičnost i mladost u najkraćem mogućem roku!

goji cream cena
- 0 %
Sniženje
0
Dinara