Alp rose krema

Revolucionarni proizvod za podmlađivanje kože lica i vrata!

Alp Rose krema je bazirana na MATIČNIM ĆELIJAMA Alpske ruže – biljke poznate po njenoj sposobnosti da preživi u ekstremno teškom okruženju!

Zahvaljujući jedinstvenom pristupu problemu, ova krema deluje tako da MATIČNE ĆELIJE Alpske ruže koje sadrži podstiču regenerisanje i obnavljanje ćelija kože, čime se problem rešava na jedinstven način!

Jednostavan način da se pobedistarenje i povrati mladost!

  • Obnavlja teksturu kože
  • Vraća mladalački izgled i ten
  • Primetno umanjuje opuštenost kože i bore na licu
  • Bori se protiv tamnih kolutova i kesica ispod očiju
  • Čisti pore i sprečava nakupljanje nečistoća u njima

Aktivni sastojci za izglađivanje bora

Sastojci kreme:

 

Rhododendron ferrugineum -zimzeleni žbun sa spektakularnim roze cvetovima koji raste na nadmorskim visinama od 2000 do 3000 m na švajcarskim Alpima, Pirinejima i Apeninima.

 

Dehydrin -ponaša se kao tanak sunđer koji zadržava vodu unutar ćelijske membrane omogućavajući na taj način da se ćelija ne osuši i na taj način preživi teške vremenske uslove.

 

Polifenolna jedinjenja -štite biljno tkivo od napada radikala i svih promena.

 

Matične ćelije alpske ruže -poseduju specifičan epigenetski faktor i metabolite koji omogućavaju da se sačuva funkcija matičnih ćelija kože.

Izglađivanje bora bez injekcija je pravi "bum" u industriji lepote. To je moguće zahvaljujući Alp Rose kremi. Zbog kompleksa peptida kojeg sadrži ova krema, facijalni mišići se opuštaju a bore, čak i najdublje, se izglađuju. Efekat je sličan onom koji se postigne ubrizgavanjem botoks injekcija. Ipak, Alp Rose ima mnogo prednosti kao što su: kumulativni efekat, ne pravi mimičke promene te sama proizvodi kolagen za elastičnost kože. Koristim Alp Rose dugo vremena i moji klijenti su zadovoljni.
dermatolog
Aleksandra Ilić
dermatolog

Cena:

0
Dinara